Een nieuw jaar brengt nieuwe trends op het gebied van interieurdesign, en in 2023 draait alles om het gebruik van kleur om je interieur tot leven te brengen. Als je op zoek bent naar manieren om je huis te transformeren, is schilderwerk een geweldige optie. Bij Crevits Decoraties in Koekelare hebben we een uitgebreide expertise in schilderwerk en bieden we een breed scala aan kleurenopties die passen bij de trends van 2023. Ontdek hieronder enkele opmerkelijke kleurentrends om je te inspireren.


1. Terugkeer van Natuurlijke Kleuren:

In 2023 zien we een sterke trend van natuurlijke kleuren die een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur brengen. Denk aan aardetinten zoals warme bruintinten, zachte groenen en subtiele tinten van blauw. Deze kleuren creëren een harmonieuze en evenwichtige sfeer in elke ruimte. Bij Crevits Decoraties hebben we een uitgebreide selectie van natuurlijke kleuren die je interieur tot leven brengen.


2. Gedurfde Accentkleuren voor Statement Walls:

Een opvallende trend in 2023 is het gebruik van gedurfde accentkleuren voor statement walls. Kies voor een muur in een intense kleur zoals diepblauw, levendig geel, rijk rood of juweeltinten zoals smaragdgroen. Deze statement walls dienen als blikvangers in je interieur en creëren een krachtig visueel effect. Bij Crevits Decoraties adviseren we je graag over de perfecte kleurkeuze voor je statement wall.


3. Zacht en Subtiel met Pasteltinten:

Voor een zachtere en meer ingetogen uitstraling zijn pasteltinten een populaire keuze in 2023. Denk aan lichte tinten zoals zachtroze, muntgroen, lichtgeel en babyblauw. Deze kleuren voegen een vleugje sereniteit toe aan je interieur en creëren een kalme en rustgevende ambiance. Bij Crevits Decoraties hebben we een scala aan pastelkleuren om je te helpen bij het creëren van een subtiele en verfijnde uitstraling.


4. Contrasterende Kleuren voor Dynamiek:

Wil je wat meer dynamiek en energie toevoegen aan je interieur? Kies dan voor contrasterende kleuren. Combineer bijvoorbeeld warme oranjetinten met koele blauwtinten, of levendig geel met diep paars. Deze contrastrijke kleurencombinaties creëren een levendige en levendige omgeving. Bij Crevits Decoraties staan onze experts voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte contrasterende kleurencombinaties.


5. Neutrale Kleuren als Basis:

Hoewel gedurfde kleuren in de schijnwerpers staan, spelen neutrale kleuren nog steeds een belangrijke rol in 2023. Neutrale kleuren zoals crème, beige, grijs en wit dienen als basis voor je interieur en vormen een tijdloze achtergrond waarop je andere kleuren kunt laten spreken. Bij Crevits Decoraties hebben we een breed scala aan neutrale kleurtinten die perfect passen bij elke interieurstijl.


Bij Crevits Decoraties in Koekelare begrijpen we het belang van kleur bij het transformeren van je interieur. Met de kleurentrends van 2023 kun je je huis een frisse en trendy uitstraling geven. Of je nu kiest voor natuurlijke kleuren, gedurfde accentkleuren, zachte pasteltinten, contrasterende kleuren of neutrale kleuren als basis, ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kleuren voor je schilderwerk. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom in Koekelare om onze uitgebreide kleurenopties te ontdekken. Transformeer je interieur en geef het de gewenste uitstraling met het schilderwerk van Crevits Decoraties.


Wenst u meer informatie?