Gordijnen & Inhuis Confectie van INSIDE Blinds, Louvredrape, enz...

Welkom bij ons familie decoratiebedrijf, gespecialiseerd in het mooi en comfortabel maken van huizen. Wij begrijpen dat uw huis een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl, en wij zijn er om u te helpen er een plek van te maken waar u graag bent. Ons team van experts is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten in woningdecoratie, van op maat gemaakte gordijnen tot schilderwerken. 

Al dertig jaar lang exploiteren wij ons eigen confectieatelier, waar onze vakkundige ambachtslieden de nieuwste technologie├źn en technieken gebruiken om uw visie tot leven te brengen. We zijn er trots op dat we alleen de beste materialen gebruiken om gordijnen te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en lang meegaan.

Bij Crevits Decoraties begrijpen we dat kwaliteit en keuze essentieel zijn bij het vinden van de perfecte gordijnen voor je huis. Daarom werken we samen met deze gerenommeerde merken om een diverse en hoogwaardige collectie aan te bieden. Bezoek onze showroom in Koekelare en ontdek de uitgebreide selectie gordijnen van INSIDE Blinds, Louvredrape, B&M Fabrics, Vedelux, Somfy, WIND Exclusive Design, Carlucci, Chivasso, Ado, Equipo, Ursidi, Oer, Eiffinger, Vano en Copa Home. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale gordijnen die je interieur transformeren en de perfecte finishing touch toevoegen.

Onze projecten

Wenst u meer informatie?